loader
menu

CIUTAT

Carta al Govern de l'Estat des de Pescara

El Circ Ciutat dijous, 27 d'agost de 2015

El Comitè Executiu del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha acordat avui que farà arribar una carta a la vicepresidenta del Govern de l'Estat i el ministre de Cultura, Ensenyament i Esport davant la inquietud creada arran de les informacions publicades en mitjans de comunicació sobre la falta de partida pressupostària pels Jocs Mediterranis. El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis de l’Ajuntament de Tarragona,Javier Villamayor,ha afegit que "el CIJM coneix la inquietud provocada per la falta de definició del compromís de l’Estat en matèria d’inversions, un tema que s’ha tractat en el seu Comitè Executiu”.

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha acordat avui que farà arribar una carta a la vicepresidenta del Govern de l'Estat i el ministre de Cultura, Ensenyament i Esport davant la inquietud creada

El CIJM ha posat molt bona nota a l’estat del projecte de Tarragona 2017 després de la intervenció que ha dut a terme avui una delegació dels Jocs a l’Assemblea General del CIJM a Pescara, Itàlia.

Javier Villamayor i el secretari general del Comitè Olímpic Espanyol, Víctor Sánchez. CEDIDA

La delegació de Tarragona 2017, formada per Villamayor, el director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, i el secretari general del Comitè Olímpic Espanyol, Victor Sánchez, han exposat un informe de situació del projecte, els avenços realitzats i els propers passos que es duran a terme. El president del CIJM, Amar Addadi, ha afirmat que “Tarragona 2017 està fent una gran feina seguint el calendari previst i els emplacem a seguir treballant amb la mateixa il·lusió al costat del CIJM”.

El tinent d’alcalde dels Jocs ha destacat que "després de la exposició de Tarragona 2017 diversos membres de Comitès Olímpics Nacionals i del CIJM presents a l'Assemblea General han destacat com a trets molt positius del nostre projecte la racionalitat, sostenibilitat de les inversions i la recerca de la màxima eficiència i visió del llegat posterior dels Jocs".

Per la seva banda, el secretari general del COE, Victor Sánchez, ha afegit que “el CIJM té moltes expectatives que Tarragona repeteixi l’èxit organitzatiu d’esdeveniments esportius similars a Espanya. Creuen que pot ser un gran model organitzatiu per al futur”.

Orà 2021
D’altra banda, en l’Assemblea General del CIJM de Pescara també s’ha escollit la ciutat del nord-oest d’Argèlia, Orà, com a seu dels Jocs Mediterranis de l’any 2021.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar