loader
menu

CIUTAT

Mercat Central: bombona d'oxigen de mig milió d'euros

El Circ Ciutat divendres, 28 d'agost de 2015

El Govern d'Espanya destinarà 500.000 euros a les obres de remodelació del Mercat Central, després de ser acceptada una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat presentada pel Diputat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández. Aquest mig milió d'euros suposa tan sols el 6,25% dels vuit milions pressupostats per l'Ajuntament a càrrec de l'Estat i que mai han arribat a Tarragona. Aquesta aportació s'inclou dins de la comptes del Ministeri de Foment per a l'any 2016.

Alejandro: "Mentre Carme Chacón només va portar a Tarragona promeses i paraules, el Govern d'Espanya del Partit Popular aporta una partida pressupostària real"

Alejandro s'ha mostrat satisfet per poder destinar mig milió d'euros a les obres de remodelació Mercat Central i ha recordat que "mentre Carme Chacón només va portar a Tarragona promeses i paraules, el Govern d'Espanya del Partit Popular aporta una partida pressupostària real" .

Imatge de l'nici de la remodelació de la teulada del Mercat. CIRC DE TARRAGONA

Aspecte actual de les obres de rehabilitació del Mercat. CIRC DE TARRAGONA.

En aquest sentit, el Diputat tarragoní ha explicat que "les reformes realitzades pel Govern han suposat el sanejament dels comptes de l'Estat, un fet que ens permet començar a fer inversions en projectes com el del Mercat Central, que seran superiors en els pressupostos dels propers anys ".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar