loader
menu

CIUTAT

Una campanya poc afortunada 'robotitza' el comerç de proximitat

El Circ Ciutat dimarts, 01 de setembre de 2015

Avui s’inicia una estranya campanya batejada com “Compra al teu barri i cuida’l” e impulsada per l’Ajuntament i 12 associacions de comerciants de la ciutat que apleguen més de 600 establiments. Fins al 27 de setembre els comerços adherits distribuiran informació sobre els valors del comerç de proximitat, el civisme i el reciclatge, i repartiran imants col·leccionables entre els clients.

Per primera vagada s'aplega a les 12 associacions de comerciants de la ciutat, amb 600 establiments, que repartiran una col.lecció d'imants-robots

Sense dubte, el principal valor del comerç de barri és el tracte humà i personal. No obstant això, incomprensiblement, la col·lecció d'imants consta de 12 robots, un per cada associació, i que representen, segons l'àrea de Comerç de l'Ajuntament, els valors que impulsa la campanya associats a la vida al barri i al comerç (comoditat, confiança, proximitat, solidaritat) i, per l’altra, les accions per promoure el reciclatge i el civisme (reciclar, cada envàs al seu lloc, respectar l’espai públic, no fer grafits).

Un dels dotze robots de la desafortunada campanya. CEDIDA

El tracte personal i humà no es reflecteix en les icones. CEDIDA

La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, explica que: “amb aquesta campanya, la primera conjunta per a tota la ciutat, sumem esforços per apropar el comerç a la ciutadania i donar a conèixer el teixit associatiu comercial més proper”. I ha afegit: “d’aquesta manera, promovem l’increment de vendes i l’afluència de consumidors al comerç minorista tarragoní i, al mateix temps, es promouen els valors de la bona convivència i el civisme”.

Les associacions que formen part de la campanya són: Botiguers de Tarragona, Unió Botiguers Torreforta, Centre Comercial la T de Tarragona “La Via T”, Associació de Paradistes i Carnissers de Mercat Central, Associació Venedors Mercat Central, Associació Comerciants de Campclar, Associació de Venedors Mercat Municipal de Torreforta, Unió d’Empresaris zona Mercat Central, Nova Unió de Comerciant de Bonavista, Associació de Comerciants Part Alta ACPA, Associació de Comerciants de Sant Salvador, Associació de Comerciants de la Vall de l’Arrabassada i Unió de Botiguers de Sant Pere i Sant Pau.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar