loader
menu

CIUTAT

Condol de Tarragona per les morts de Pirotecnia Zaragozana

Sergi Casado Ciutat dimarts, 01 de setembre de 2015

L’Ajuntament de Tarragona vol expressar el condol a l’empresa Pirotecnia Zaragozana per la mort ahir de 7 dels seus treballadors i altres que estan en estat greu, degut a l’accident que va patir ahir la seva empresa, ubicada a prop de Saragossa. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cultura i Festes, Begoña Floria, ha expressat públicament el seu condol abans de procedir a la presentació del programa de les festes de Santa Tecla.

La empresa té una estreta relació amb el Concurs Internacional de Focs Artificials –on ha participat sis vegades- i Santa Tecla

L'accident laboral que va tenir lloc ahir dilluns a l'empresa, situada al barri rural saragossà de Garrapinillos, és l'accident laboral més greu ocorregut a Espanya en el que va d'any. Una explosió s'ha cobrat la vida de set persones, mentre que altres cinc estan ferides de diversa consideració.

La tinenta d'alcalde Begoña Floria i el tècnic Xavier González.

Aquesta empresa pirotècnica té una estreta relació amb Tarragona, tant amb el Concurs Internacional de Focs Artificials –on ha participat 6 vegades- com amb Santa Tecla, ja que va disparar l’any 2011, com a guanyadora del Concurs Internacional de Focs. Aquest any, 2015, va obrir el certamen el dimecres 1 de juliol; provocant una vegada més la bona sintonia amb el públic tarragoní.

Breu currículum

L’empresa va ser fundada el 1860 i és un dels referents de la fabricació de pirotècnia a l’estat espanyol. A dia d’avui els seus productes s’exporten a gran nombre de països de la Unió Europea i Amèrica. La seva dilatada participació a concursos estatals i internacionals fa que el seu prestigi com a creadora i productora d’espectacles sigui molt important. Els concursos de Pamplona, Burgos, Bilbao, Blanes i Donosti i Tarragona son només algunes de les principals places on ha exhibit el seu bon fer pirotècnic.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar