loader
menu

CIUTAT

Tarragona 2017 estrena web

El Circ Ciutat dimecres, 02 de setembre de 2015

Des d’avui mateix està operatiu el nou portal web dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. A través de la direcció habitual www.tarragona2017.cat es pot accedir a la nova pàgina, que compta amb un disseny molt més visual, una navegació més intuïtiva i uns continguts més detallats de les diferents àrees dels Jocs.

El web, que s’anirà perfilant i ampliant en els propers dies, està disponible en català, castellà i anglès i properament s’ampliarà també al francès. La pàgina web dels Jocs seguirà mantenint l’accés al formulari d’inscripció a la borsa de voluntariat, que actualment ja compta amb més 3.800 voluntaris inscrits.

Imatge de la nova web. CEDIDA

El director general de Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, ha assegurat que “la voluntat de Tarragona 2017 és que la seva pàgina web es converteixi en l’eina de referència de consulta dels Jocs Mediterranis, amb un disseny modern i adaptat a les necessitats comunicatives actuals. Volem que qualsevol usuari internacional pugui conèixer les seus, els esports i els projectes que es desenvolupen al voltant de Tarragona 2017”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar