loader
menu

CIUTAT

En alerta per la pluja

El Circ Ciutat dijous, 03 de setembre de 2015

La ciutat de Tarragona, que s'ha fet de dia amb lleus inundacions després de la tempesta d'aquesta nit, manté l'alerta per les fortes pluges. La Regió d'Emergencia (RE) de Bombers de la Generalitat a Tarragona ha rebut 32 avisos relacionats amb la pluja. A la demarcació els Bombers han estat requerits per resoldre inundacions en baixos, terrats, pàrquings i a la via pública. Destacar els deu avisos rebuts a Cambrils, els set a Mont-roig del Camp i els six a Salou. Protecció Civil de la Generalitat manté la prealerta del pla especial d’emergències INUNCAT per les pluges intenses de la passada matinada i que encara estan afectant molts punts del país aquest matí. Les tempestes no han provocat afectacions greus sobre el territori, però es segueix recomanant molta precaució.

Tant a Tarragona ciutat com a les zones de costa, Protecció Civil de la Generalitat insisteix en no estacionar el vehicle a rieres, torrents i altres zones inundables, i no intentar travessar-los encara que sembli que hi ha poca aigua.

Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, aquesta matinada s’ha superat el llindar d’intensitat de 20 litres/m2 en 30 minuts en algunes zones, per exemple Tarragona amb 24. La tempesta ha afectat especialment a les comarques de Lleida: Os de Balaguer 40,6; Camarasa 39,2; Baldomar 22,7 i Oliola 28,9. A Gurb (Osona) s’han registrat 23,5 l/m2 en 20 minuts.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut des de les 23.30 hores d’ahir i fins ara un total de 79 trucades relacionades amb les pluges, les quals han generat una cinquantena d’expedients.

En aquests moments, i segons el Servei Català de Trànsit, no hi ha incidències de trànsit derivades de les pluges, però es demana que s’extremi la precaució en cas de conducció amb pluja, atès que augmenta el risc d’accident.

Bombers de la Generalitat ha rebut 32 avisos relacionats amb la pluja a Tarragona

Tant a Tarragona ciutat com a les zones de costa, Protecció Civil de la Generalitat insisteix en no estacionar el vehicle a rieres, torrents i altres zones inundables. CIRC DE TARRAGONA


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar