loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Chartreuse 2015: 1.800 ampolles especials de groc i 600 de verd

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 03 de setembre de 2015

Un any més la destil·leria Chartreuse ha preparat ampolles especials, 1.800 de groc i 600 de verd, per Santa Tecla, juntament amb 14.000 barrilets que han estat dissenyats per Edu Polo, tots dos amb la imatge del Drac de Sant Roc i un detall de l’Àliga amb motiu també del seu 30è aniversari –a l’ampolla-, que podran trobar a les bodegues i bars habituals, respectivament. Així mateix, i com a novetat, la responsable de Chartreuse Difusion, Marianne Waffelaert, ha destacat que enguany els establiments que així ho vulguin es podran comprometre amb la venda d’aquesta beguda amb un distintiu de qualitat.

Durant els dies de festa, Chartreuse també col·labora en diferents actes destacats com són el postre de les festes –amb Raffa Gelatti i Pastisseria Palau-, el Gelat de les Festes –amb Raffa Gelatti-, “la mamadeta al carrer” organitzada per l’Associació de bars de la plaça del Fòrum i el tradicional Cafè, Copa i Puro de la Plaça del Rei, entre d’altres.

Pel que fa al barrilet, el jove dissenyador tarragoní Edu Polo, ha proposat una adaptació del logotip del 30è aniversari del Drac de Sant Roc. En aquest sentit la figura del Drac s'entrelliga amb dos Barrilets dels quals en surt un raig de Mamadeta, que junt amb les espurnes donen un aspecte explosiu a la composició. Pel darrere hi apareix el lema de "la Beguda de les Festes" coronat per un escut de Tarragona.

Ja estan disponibles 14.000 barrilets dissenyats per Edu Polo

El mateix alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha sigut l'encarregat de presentar el barrilet i l’ampolla de 2015 amb la representant de Chartreuse Difusion i la consellera de Festes, Begoña Floria.

L'ampolla i el barrilet, tots dos amb la imatge del Drac de Sant Roc. CEDIDA T-CULTURA


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar