loader
menu

CIUTAT

Tardor 2015: més d'un miler de places als cursos dels centres civics

El Circ Ciutat dilluns, 07 de setembre de 2015

Dimarts que ve, 15 de setembre a les 9 hores, s’obriran les inscripcions als cursos que ofereix la xarxa de centres cívics de Tarragona, per aquesta tardor 2015. Aquesta temporada, s’ofereixen un total de 1.080 places repartides en 76 cursos o activitats.

Dimarts de la setmana que ve, 15 de setembre, s'obren les inscripcions

La nova programació té novetats importants entre les que destaca l’oferta de cursos per infants i la consolidació de les activitats familiars. Així doncs, com a activitats infantils, amb un total de 80 places hi trobem: anglès, taller d’art infantil, dansa espanyola, curs de fotografia, taller d’scrapbooking i taller de creació de joguines. Per altra banda, com a activitats per gaudir en família ens proposa cursos molt variats: Educació canina, Construcció d’un aparell volador, Sortida fotogràfica al Bosc de la Marquesa i un Taller de química familiar. Pel públic familiar s’ofereixen un total de 60 places (60 famílies).

Aquesta temporada s’ofereixen un total de 1.080 places repartides en 76 cursos o activitats. CEDIDA AJUNTAMENT TARRAGONA

Cal recordar també, que la Xarxa de les cinc ludoteques dels centres cívics segueix a disposició de tots els infants de la ciutat, cada tarda de dilluns a divendres, per gaudir del joc amb familiars i amics.

Cursos i activitats per adults
Fa un any es va incorporar a la Xarxa de centres cívics el nou centre cívic de Llevant, que ara es troba en ple rendiment. Aquesta Tardor 2015 es consolida amb una àmplia programació de cursos i altres activitats impulsades per entitats que s’uneix a la Xarxa. Algunes les activitats que s’han programat pels sis centres cívics de la ciutat són:

Cursos de Fotografia digital, aquest any com a novetat podem trobar un curs intensiu de tres caps de setmana i com sempre, una sortida fotogràfica, que en aquest cas serà al Delta de l’Ebre. Pel que fa als cursos de Noves Tecnologies i web 2.0, els centres cívics segueixen apostant per donar a conèixer l’ús de les Xarxes Socials i han programat dos cursos per divulgara fons la xarxa instagram.

Dintre de les activitats d’expressió artística i manualitats, es presenten novetats com ara el taller d’escriptura de contes infantils i es segueix apostant per cursos consolidats com el de pintura a l’oli o la restauració de mobles. Pel que fa als tallers orientats a potenciar i adquirir determinats coneixements i habilitats, s’ofereixen nous cursos de ganxet, cosmètica natural, narració visual, elaboració de sabons, maquillatge de caracterització, farmaciola natural i un ampli ventall de tallers que ens ajudaran en la nostra vida diària.

Així mateix en els diferents centres cívics, hi ha zumba, ioga, dansa espanyola i cant gospel entre d’altres. També s'obren cursos introductoris d’idiomes: alemany, rus, anglès i francès, a més d’un taller pràctic de conversa en anglès. Ja per finalitzar, destacar també els cursos de cuina i gastronomia, on aquesta temporada es poden trobar moltes novetats com cuina amb tonyina, amb bolets, de Nadal, japonesa, hindú, tailandesa... tast de formatges, tast de cervesa... i pels més llépols, postres de xocolata.

Alguns dels cursos esmentats anteriorment, cinc en total, formen part també de la programació del Campus Extens de Tarragona. Antena del coneixement de la URV, amb qui els centres cívics de Tarragona tenen conveni des de 2010. Aquesta tardor també es podran veure un total de set exposicions que aniran itinerant pels vestíbuls d’entrada dels centres cívics.

Tota la programació és a la web centrescivics.tarragona.cat i als llibrets que trobareu a 80 punts de tota la ciutat. Les inscripcions, s’hauran de formalitzar a través de l’ esmentada web i les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’arribada. Hi ha un 50% de descompte per aturats i pensionistes en totes les activitats organitzades per la Xarxa de centres cívics. Aquesta temporada també hi ha aquest mateix descompte, pels infants que tinguin el carnet del Club dels Tarraconins.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar