loader
menu

La CUP de TGN també refusa els seients que li ofereix el Nàstic a la llotja del Nou Estadi

El Circ dimarts, 08 de setembre de 2015

Els regidors del grup municipal de la CUP a Tarragona han tornat a girar l'esquena a un dels 'privilegis' que ara tenen com a càrrecs electes.

Els considera també un 'privilegi', però aclareix que el rebuig 'no suposa cap menyspreu' a les entitats esportives

En aquest cas, la Candidatura d'Unitat Popular ha rebutjat l'oferiment que els havia fet el Nàstic perquè tant la portaveu, Laia Estrada, i el també regidor Jordi Martí assisteixin a la llotja presidencial del Nou Estadi per veure els partits de l'equip grana.

Jordi Martí i Laia Estrada. / cup Tarragona

La formació anticapitalista els ha rebutjat "per considerar-los un privilegi", i ha argumentat que "entenem que oferiments com ara el del Nàstic representen un privilegi que no hauria d'acompanyar uns càrrecs que ja estan dotats econòmicament, i que aquesta renúncia es plenament coherent amb la moció que el nostre Grup Municipal va presentar al Plenari Municipal del 17 de juliol, demanant que cap conseller acceptés privilegis, regals, prebendes o entrades-regal gratuïtes."

No és un menyspreu

La CUP aclareix que "aquest rebuig no suposa cap menyspreu envers les entitats esportives de la ciutat, sinó que respon a un criteri clar: els consellers i conselleres que vulguin gaudir de qualsevol espectacle, que passin prèviament per la guixeta".

Recorda, a més, que en a la moció presentada el passat juliol ja va proposar que des de la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona es redacti un protocol per tal d’afavorir l’assistència a espectacles i activitats culturals als sectors populars amb menys recursos econòmics.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar