loader
menu

CIUTAT

TGN tornarà a debatre sobre la marca de ciutat

El Circ Ciutat dimarts, 08 de setembre de 2015

Tarragona acollirà per segona vegada consecutiva el Seminari Marca Ciutat 2015, amb que refermarà el seu compromís amb el projecte de Marca Tarragona. El seminari se celebrarà els propers dies 2 i 3 d’octubre a l’Antiga Audiència i comptarà amb una assistència prevista d’un centenar de professionals del sector del màrqueting de territoris.

Foto: marcaciutat

En aquesta edició hi haurà dos eixos temàtics: l’agència de marca i el lligam entre marca ciutat i marques de destinacions turístiques. Experts internacionals en màrqueting de ciutat presentaran casos d’èxit a partir d’esdeveniments de diferents ciutats.

El Marca Ciutat és una cita ineludible per a professionals de turisme, pro­moció econòmica i comunicació, així com del màrqueting i la comunicació que treballin en el món del ‘citymarketing’.

El Marca Ciutat es un seminari especialitzat en la creació d’un segell propi referent de destinacions urbanes i de territori. Pretén acostar les tècniques i noves tendències en el màrqueting i la comunicació estratègica per posicionar les ciutats en un entorn competitiu.

El seminari està especialment adreçat a responsables de turisme, promoció econòmica i comunicació, així com a professionals del màrqueting i la comunicació que treballin en el món del ‘citymarketing’.

Més informació al web marcaciutat.wordpress.com.


Documents

Programa seminari Marca Ciutat 2015 TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar