loader
menu

CIUTAT

L'Arquebisbat de TGN ofereix les seves parròquies per acollir famílies de refugiats sirians

El Circ Ciutat dimecres, 09 de setembre de 2015

L'Arquebisbat de Tarragona ha posat a disposició totes les seves parròquies i comunitats religioses de l'Arxidiòcesi per acollir famílies de refugiats sirians.

Foto: intermonoxfam.org

Fa el gest davant la "situació dramàtica de milers de refugiats arribant a Europa i la petició del Papa Francesc a tenir un gest de solidaritat amb tots ells".

D’acord amb aquesta crida del Papa, el Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, a través d’una carta, s’ha dirigit a tots els rectors de les parròquies i a les comunitats religioses de l’arxidiòcesi perquè mirin si poden acollir en algun pis una família de refugiats.

Aquestes persones vindran a través de les Administracions i prèviament es concretaran molt bé els termes de la seva estada.

Aquest assumpte es gestionarà també amb Càritas que disposa d’un Servei de Migració, i des de fa cinquanta anys està treballant incansablement a l’arxidiòcesi a favor dels més necessitats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar