loader
menu

CIUTAT

Més d'una quarantena de busos faran diàriament la línea TGN-Reus

El Circ Ciutat dilluns, 14 de setembre de 2015

Els usuaris del servei de bus entre Tarragona i Reus estan d'enhorabona. A partir del dimarts 15 de setembre, entrarà en servei el bus exprés.cat, que doblarà l’oferta actual de bus ràpid entre les dues ciutats. Concretament, la nova e4 oferirà 44 expedicions en sentit Tarragona i 43 en sentit Reus, enfront de les 23 i 25 expedicions que actualment comuniquen de manera ràpida les dues ciutats, amb poques parades en el recorregut.

Des del dimarts 15 una nova línea de bus també comunica els campus universitaris de les dues ciutats

Aquest increment de l’oferta suposa oferir serveis cada 15 minuts aproximadament, amb un reforç de les sortides en hora punta, quan es concentra una major demanda. Els mesos de juliol i agost l’oferta passa de 13 expedicions d’anada i 13 de tornada, a 26 i 26.

A més de l’increment de l’oferta, la nova línia també comporta altres millores en la qualitat de servei, com ara vehicles d’altes prestacions, més còmodes i confortables, amb servei de WI-FI, premsa gratuïta i 100% accesibles.

Foto: gencat.cat

També es millora la informació a l’usuari, perquè sigui en temps real a les principals parades. Així, aquest any s’intervindrà a totes les parades per millorar la senyalització, i s’instal·laran nous pals i pantalles d’informació en temps real als principals punts de parada.

A més, dimarts 15 també s’inaugura un nou de bus per comunicar els campus universitaris de Reus i Tarragona. S’oferiran 6 anades i 6 tornades de dilluns a divendres lectius entre el campus Bellisens de Reus i els campus de Sescelades i Catalunya, a Tarragona, amb horaris coordinats a l’entrada i sortida dels estudiants.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar