loader
menu

CIUTAT

Caixa d'Enginyers obre una oficina a Tarragona

El Circ Ciutat dimecres, 16 de setembre de 2015

Caixa d’Enginyers ha inaugurat la primera oficina a Tarragona, ubicada al carrer Montoliu número 3. L’entitat compta amb més de 1.500 socis a les comarques de Tarragona i amb aquesta obertura la cooperativa de crèdit comptarà amb oficines a totes les capitals de província de Catalunya.

Luis Maestre, president del Col·legi d'Enginyers de Catalunya, demarcació de Tarragona; Josep Oriol Sala, president de Caixa d'Enginyers; Elvira Ferrando, consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats de l'Ajuntament; Joaquim Nin, delegat del Govern; Sara Junquera, directora de l'oficina de Caixa d'Enginyers a Tarragona i Joan Cavallé, director general de Caixa d'Enginyers. Foto: Ajuntament de TGN

Segons explica en el seu web, el Grup Caixa d'Enginyers és "un grup cooperatiu de serveis amb la missió d'aportar als socis valor sostenible en els àmbits financer, professional i personal. Per fer-ho estableix relacions a llarg termini que es basen en l'ètica, el compromís i la confiança, i vetlla per la fortalesa del Grup com a mitjà per proporcionar un retorn als socis, els col·laboradors, les comunitats professionals i la societat."

Les oficines de Caixa d’Enginyers ofereixen assessorament personalitzat amb productes financers i asseguradors per a particulars i empreses.

L’acte ha estat presidit per la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de TGN, Elvira Ferrando, acompanyada de Joaquim Nin, delegat del Govern a Tarragona; Josep Oriol Sala, president de Caixa d’Enginyers; Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, i Luis Maestre, president del Col·legi d’Enginyers de Catalunya, demarcació de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar