loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La nit de Cap d'Any a TGN es vol obrir al món amb l''Espanta-Sogres'

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 16 de setembre de 2015

L'empresari Jordi Viñolas, conegut en el sector de l'oci i l'espectacle tarragoní com "El Feriante", ja treballa en el nou màpping que es projectarà sobre la façana de la Catedral la nit del 31 de desembre.

Viñolas, ideòleg, entre d'altres projectes, de la nova versió de la Sindriada, i de la festa de la Watermelon pool durant les festes de Sant Magí, ja ha presentat el nou projecte de cap d'any "Espanta-sogres" al concurs d'idees ARTSY, organitzat i promogut per Movistar.

Durant els propers 30 dies, aproximadament, la proposta del màpping sobre la Catedral de TGN competirà amb altres idees i la que arribi als 5.000 punts veurà tindrà garantit el finançament i serà retransmès en directe per Movistar.

En l'apartat del projecte d'El Feriante s'explica el que serà: "Nit de Creació d'un Mapping a la façana de la catedral de Tarragona i retransmès per la televisió la nit de cap d’any. Volem generar des de Tarragona un contingut de nova creació per al "mon" amb la possibilitat de veure'l en directe (insitu) i retransmès per la televisió. Show amb criteris: digital, media, global i live, generat la nit del 31/12 pel món."

El Feriante s'ha presentat a aquest concurs per fer viable econòmicament el màpping de la nit de Cap d'Any. Sota diferents eslògans, hastags o crides, com #femquepassi, i sempre a les xarxes socials, el Feriante demana als tarragonins que apostin per l'Espanta-sogres.

Clica AQUÍ per votar pel projecte Espanta-sogres.

Vídeo promocional del projecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar