loader
menu

La CUP i Ciutadans denuncien adjudicacions irregulars de l'Empresa Municipal de Transports

El Circ dimecres, 16 de setembre de 2015

La CUP de Tarragona també s'ha sumat a les crítiques cap a la gestió dins de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) després que el grup municipal de Ciutadans ha denunciat al Diari de Tarragona adjudicacions irregulars a una única empresa per prop de 300.000 euros.

Foto: circdetarragona.com

La Candidatura d'Unitat Popular considera que les adjudicacions irregulars a una mateixa empresa per part de l’EMT són un motiu de pes per a depurar responsabilitats. La candidatura anticapitalista se suma, així, a la demanda de renúncia del seu càrrec a l'actual gerent de l'EMT, Mario Cortés.

La CUP afirma que cal estudiar a fons els comptes de totes les empreses municipals, després que s’hagin succeït mandats de connivència política entre els partits presents a l’Ajuntament.

La formació anticapitalista també ha lamentat l'absència de treballadors dins dels consell d'administració de l'EMT. La CUP ha assegurat que té constància que els diferents sindicats presents en el comitè d’empresa han formulat en reiterades ocasions el seu desig de formar part del consell d’administració de l’empresa, raó per la qual es comprometen a treballar per tal que això sigui possible, a l’EMT i a la resta d’empreses municipals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar