loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'alcalde Ballesteros estarà de baixa durant tota Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 17 de setembre de 2015

Tarragona viurà les festes de Santa Tecla sense alcalde. Josep Fèlix Ballesteros no participarà en cap acte de la festa major per raons de salut. Ell mateix, en el seu perfil de facebook, ja ho deixa entreveure: "No he pogut estar en festes fins ara ni podré estar els propers dies per causes de força major. Per tant, tal com he comentat, estaré amb vosaltres amb el cor!!! Visca Tarragona."

L'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros. / ajuntament de TGN

L'alcalde tarragoní, a qui han recomanat que faci repòs, ja no va participar en cap dels actes de la Diada Nacional de l'Onze Setembre; ni a l'ofrena al monument de Rafael Casanova, ni tampoc, a la tarda, al reconeixement que sempre fa a l'ex president xilè Salvador Allende. El discurs del matí el va llegir el primer Tinent d'Alcalde, Pau Pérez.

En la Crida i la Tronada, l'acte d'inici de la festa major tarragonina, Ballesteros tampoc no hi va ser, i en el seu lloc va agafar el relleu la portaveu municipal i regidora de Cultura, Begoña Floría. Era el primer cop en democràcia que un alcalde de Tarragona no assistia a la Crida de Santa Tecla.

La reincorporació del batlle a la vida pública encara no està confirmada. L'Ajuntament ha hagut de desconvocar un acte previst pel divendres 18 en què el consistori i la Fundació La Caixa havien de signar un conveni.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar