loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Colla Vella de Valls obrirà la primera Diada de Santa Tecla

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 18 de setembre de 2015

La primera Diada de Santa Tecla del proper diumenge 20 ja té ordre d'actuació. La Colla Vella dels Xiquets de Valls serà la primera en obrir l foc en una cita castellera que es preveu apassionant i plena de reptes.

Els Xiquets de TGN seran els primers en actuar en la diada del dia 23, amb la resta de colles de la ciutat

Els seguiran els Xiquets de Tarragona, la Jove de Tarragona i tancaran els Castellers de Vilafranca.

Foto: D'esquerra a dreta, Roger Peiró (Xiquets de TGN), Carles Ribas (Jove de TGN), Jordi Gaya (SpiSP) i Isaac Herrera (Xiquets del Serrallo.). Aquest ordre se seguirà durant la segona Diada de Santa Tecla. / foto: Concurs de Castells

Foto: @collavella

La sala d’actes de l’Antiga Audiència ha estat l'escenari del sorteig de les dues diades castelleres de Santa Tecla.

D’altra banda, a la Diada de Santa Tecla, que se celebra el dia 23, el de la Patrona (13h) en què participaran les quatre colles tarragonines l’ordre d’actuació serà el següent:

1. Xiquets de Tarragona

2. Colla Jove Xiquets de Tarragona

3. Castellers de Sant Pere i Sant Pau

4. Xiquets del Serrallo

Dues jornades d'altíssim nivell

El sorteig ha comptat amb la presència dels caps de colla de les sis formacions que participaran en aquestes dues jornades que es preveu que siguin d’altíssim nivell casteller. De fet, els caps de colla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Carles Ribas, el de la Colla Vella Xiquets de Valls, Manel Urbano, i el dels Castellers de Vilafranca, Pere Almirall, han confirmat durant l’acte la intenció de portar aquest diumenge a la plaça de la Font el 3de10fm, acompanyats d’altres castells de gamma extra.

Per la seva banda, Roger Peiró, cap de colla dels Xiquets de Tarragona també ha assegurat que la seva formació té intenció de tornar a portar a plaça el 2de9fm i, si tot va bé, intentar el 5de9f.
Tal i com han explicat els caps de colla, si les previsions ens compleixen durant la Diada de Santa Tecla – El Primer Diumenge es podrien arribar a veure fins a 15 castells de gamma extra.

D’altra banda, els caps de colla dels Xiquets del Serrallo, Isaac Herrera, i dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, Jordi Gaya, han explicat el treball que estan fent les colles aquests darrers dies per poder afrontar els castells de vuit pisos a la Diada de Santa Tecla.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar