loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Les samarretes més originals de les festes tindran premi

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 20 de setembre de 2015

Com a qualsevol festa, per Santa Tecla, els tarragonins i tarragonines també demostren la seva creativitat i la seva originalitat i l'exhibeixen en una samarreta. Ja sigui d'entitats del Seguici, entitats populars, grups d'amics i qui sigui, la irrupció de samarretes no oficials de la festa és un fet destacable i en el programa d'enguany s'ha potenciat.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Coincidint amb el Cafè, copa i puro, el proper dilluns 20 tothom qui vulgui podrà presentar la seva elàstica teclera al concurs que es farà a la plaça del Rei. Totes hi tenen cabuda, sempre que estiguin inspirades en les festes de Santa Tecla i siguin de temàtica lliure.

Per tal d’inscriure’s al concurs, cal que els participants es presentin a les 2/4 de 5 de la tarda a la plaça del Rei, amb un exemplar de la samarreta i dues pinces d’estendre. L’organització els prendrà les dades personals i els adjudicarà un número, que el responsable haurà de conservar fins al final del 'Cafè, copa i puro', moment en què s’anunciaran els guanyadors.

Les samarretes presentades s’estendran a la plaça i la votació popular es farà entre cafè, copa i puro.

La mamadeta, el Chartreuse, l'Amparitoe i el seu lo-lo-lo-lo... La imaginació dels tarragonins i tarragonines és gran i el dilluns 21 es podrà comprovar.

Us deixem algunes samarretes que es poden veure aquests dies per Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar