loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Carlos Latre promociona amb humor els encants de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 21 de setembre de 2015

Just abans d'arribar al seu punt més àlgid, el pregó de la festa major li acaba de donar solemnitat per encarar el tram més fort. Enguany, el pregó ha estat especial i atípic, però molt tarragoní, lleuger i amb molt sentit de l'humor.

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Fotos: Ajuntament de TGN

La presència de l'humorista Carlos Latre, criat a Tarragona i conegut arreu, unit a que a la plaça de la Font s'hi havia instal·lat una pantalla, han fet que l'acte hagi resultat especial. Per primer cop, un pregoner s'adreçava als tarragonins que no havien pogut o no havien volgut entrar a l'Ajuntament i s'ho miraven des de la plaça.

Fins i tot els ha fet aplaudir, des de la sala de plens, a cridant i cantant sense complexos davant de totes les autoritats de la ciutat. Latre ha repassat la seva vida a la ciutat i se n'ha declarat un enamorat. Ha pogut 'colar' en el seu discurs a personatges tant i·lustres com Rajoy, Artur Mas, Ferran Adrià, Boris Izaguirre, Iniesta o Núñez. Un no de Rajoy als 15 milions per als Jocs del 2017, o un Boris Izaguirre apassionat de la mamadeta tarragonina, passant per la promoció gastronòmica que n'ha fet el seu Ferran Adrià particular.

Latre ha destacat tots els encants de Tarragona i els ha promocionat, com a un tarragoní més, fent la vista enrere i recordant tota la seva vida a la ciutat.

Fins i tot s'ha atrevit a imitar a l'alcalde Ballesteros, absent per raons de salut, i al qui ha desitjat una ràpida i bona recuperació.

El discurs de Latre ha durat poc temps, en comparació amb pregoners d'altres anys, i això ha fet que el Toc de Pregó s'hagi fet esperar una mica més. Amb la Tronada i el primer Amparito oficial de les festes, ballat pels gegants de la ciutat, Santa Tecla encara el tram final.

Previ a la lectura del pregó s’ha lliurat el Premi El Balcó, convocat per Òmnium Cultural Tarragonès i enguany atorgat a la Cobla Principal de Tarragona

(Llegiu el pregó íntegre de Carlos Latre).


Documents

Pregó Carlos Latre 2015


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar