loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN rebaixa el període mitjà de pagament a proveïdors i el situa en 17,5 dies

El Circ Ciutat dimarts, 22 de setembre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona ha rebaixat el període mitjà de pagament a proveïdors i l'ha situat en 17,5 dies. Són dades de l'informe del darrer trimestre de 2015 elaborat pel departament d'Intervenció de l'Ajuntament, i calculat segons el Reial Decret 635/2014 de 25 de juliol.

Foto: circdetarragona.com

"Es dóna compliment a la previsió del Pla d’Ajust al trobar-se per sota del límit dels 30 dies establerts segons la normativa vigent”, explica el conseller d’Economia i Hisenda, Pau Pérez.

L'informe, elaborat en base a l'execució de l'esmentat pla d'ajust, revela un increment dels ingressos, i, segons el consistori, els ingressos corrents, les despeses i també l’estalvi net són positius. L'estudi recull que l’Ajuntament de Tarragona ha incrementat un 5,72% els ingressos corrents respecte a la previsió anual de 2015 respecte al Pla d’Ajust.

En conjunt, quant a despeses corrents, presenta un increment del 4,24% respecte a les previsions contemplades al Pla d’Ajustament, que es troba compensat per l’increment d’ingressos corrents.

Segons Intervenció, l'Ajuntament de TGN continua tenint capacitat de finançament, sempre que es continuïn complint les directrius fixades pel Pla d'Ajust.

Aquest pla, que es portarà a ple el dilluns 28 de setembre, es va plantejar per resoldre la difícil situació pressupostària i de tresoreria provocada, entre d’altres, per la caiguda d’ingressos de l’Estat i de l’activitat econòmica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar