loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El pròxim plenari de TGN debatrà 24 mocions i es preveu altra vegada maratonià

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 25 de setembre de 2015

El nou plenari de l'Ajuntament de Tarragona va de rècord en rècord. En el del proper dilluns 28 de setembre es defensaran 24 mocions; una xifra que queda lluny de les 16 que es van debatre durant el primer ple del nou mandat, celebrat el juliol passat.

Foto: circdetarragona.com

Si al juliol el ple ja va ser maratonià, la del dilluns 28 de setembre va camí de superar-lo, i no és descartable que superi les 6 hores de durada. Arran de les passades eleccions municipals, el consistori tarragoní s'ha atomitzat, amb l'entrada de Ciutadans, ERC i la CUP, i la mostra de que els plens podrien eternitzar-se ja es va veure al juliol. Llavors la sessió ja va ser superior a les 5 hores.

D'entre tots els grups, el de la CUP és el que defensarà més mocions. Set, de manera individual, i dues més conjuntament amb ERC. La Candidatura d'Unitat Popular demanarà, entre d'altres, que Tarragona renunciï als Jocs del 2017 i preguntarà pel destí d'uns 40.000 euros que va destinar l'Ajuntament als refugiats.

Esquerra Republicana, que en defensarà tres per separat, proposarà que l'Ajuntament publiqui periòdicament al seu web l'estat d'execució del pressupost; Ciutadans, amb dues, també demanarà més transparència al web municipal.

El PP estrena el seu caseller de mocions del nou mandat amb propostes per al mercat dels diumenges a Bonavista i una altra d'àmbit turístic familiar. CiU defensarà dues mocions: una per reordenar el cablejat aeri del Serrallo, i una altra per ajudar als aturats de més de 55 anys.

Iniciativa per Catalunya, amb 3 mocions, demanarà al ple que la Ciutat de Repòs i Vacances es posi a disposició dels refugiats.

(Trobareu l'ordre del dia adjunt)


Documents

Ordre del dia plenari 28-9-2015 TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar