loader
menu

CIUTAT

Els Jocs del 2017 tornen a fer caixa amb la indústria química

El Circ Ciutat dijous, 24 de setembre de 2015

L'empresa química BASF també serà empresa col·laboradora dels Jocs del 2017. Tot i que des del Comitè Organitzador mai es detalla la quantitat econòmica, en la nota enviada s'explica que BASF es convertirà en empresa col·laboradora; la categoria més baixa de les tres que contempla el Pla de Patrocini dels Jocs.

El Comitè Organitzador no ha fet pública la quantitat de l'aportació de BASF, però pot rondar els 100.000 euros, el rang més baix que contempla el Pla de patrocini

La primera és Soci oficial, amb una aportació de 3ME, i de moment n'hi ha tres: Repsol, Estrella i Caixa Bank. La segona, Patrocinador Oficial, contempla una aportació de 750.000 euros, i d'aquests espònsors només n' hi ha 2: Telefonica i El Corte Inglés.

Foto: Comitè Organitzador Tarragona 2017

El tercer rang, que és el que a priori, tindria BASF, és el d'empresa o marca "col·laboradora". En aquest cas, l'aportació és de 100.000 euros; una quantitat que, per exemple, donarà la constructora Comsa-EMTE.

Segons el consitori, BASF entra com a empresa col·laboradora dels Jocs, i ho farà a través de la donació. Com totes les empreses que subvencionin el 2017, BASF també tindrà accés als beneficis fiscals concedits als Jocs Mediterranis pel fet d’haver rebut la consideració, per part del Govern central, d’”Esdeveniment d’Excepcional Interès Públic”.

El Pla de Patrocini preveu l'arribada de 30 milions d'euros en espònsors, dels quals n'hi ha tancats menys de la meitat.

En un acte celebrat a l’Ajuntament, el conseller dels Jocs Mediterranis i membre del Comitè Organitzador, Javier Villamayor; el conseller delegat de l’empresa BASF, Erwin Rauhe, i la directora del centre de Tarragona, Anne Berg, han rubricat l’acord mitjançant la signatura del conveni, que s’emmarca dins el pla de donacions dels Jocs. La donació contemplada al conveni s’efectuarà entre els anys 2015 i 2017.

“Aquest acord és una mostra més de la nostra aposta contínua per Tarragona, un territori al què BASF està vinculat des de fa més de quatre dècades, i amb ell volem ajudar a promocionar la ciutat, que serà la seu d’aquest gran esdeveniment esportiu i social”, ha subratllat Erwin Rahue.

Per la seva banda, Javier Villamayor, conseller dels Jocs Mediterranis, ha destacat la importància que “una empresa de l’entitat i rellevància de BASF doni suport a un projecte que per a nosaltres va molt més enllà del terreny purament esportiu. Volem traspassar fronteres, posicionar-nos en el mapa internacional com a territori i destinació de turisme esportiu i cultural.”circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar