loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una empresa química del polígon sud s'atura per l'emissió de vapor nitrós

El Circ Ciutat dijous, 28 de febrer de 2013

Una empresa química del polígon sud, dins del terme municipal de la Canonja, ha aturat la seva activitat fa uns minuts a causa de l'emissió de vapor nitrós per una de les seves xemeneies. Des del perfil a la xarxa social twitter del telèfon d'emergències @112 s'ha informat de l'emissió d'un fum d'un color groguenc i que, a les 16.11 h de la tarda, tan sols s'havien rebut sis trucades de ciutadans preocupats per l'aparició del núvol. Des de Protecció Civil s'ha informat que es tracta d'un incident de categoria 1 dins del Plasecqta (el segon més baix), que no suposa cap perill per a la població, ja que, en el cas contrari ja s'haurien activat el pla i tots els dispositius corresponents.

Una imatge de la xemeneia emetent vapor nitrós. / twitpic

Fonts del telèfon d'emergències 112 afegeixen que són conscients que el núvol de fum pot ser visible des de la Canonja,Vila-seca i Tarragona; motiu pel qual la Policia Local de cadascuna de les tres poblacions ja han estat avisades de l'incident, el qual, no té cap efecte nociu per a la salut de les persones.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar