loader
menu

Consulta l'escrutini del 27S al Circ

El Circ dissabte, 26 de setembre de 2015

El Circ ofereix en temps real el recompte de vots a la ciutat de Tarragona la nit del 27S. Des del nostre web es podran consultar els resultats de les eleccions al Parlament 2015 a TGN ciutat.

Amb actualitzacions cada 3 minuts, es podrà seguir l'escrutini de les eleccions al Parlament i es podrà consultar l'evolució del recompte a tots els municipis

També es podrà consultar com es va configurant tot l'arc parlamentari català, amb el repartiment d'escons provisional entre les diferents forces d'acord amb les dades del moment.

Des del Circ també es podran consultar els resultats de qualsevol altre municipi del país, amb el número de vots exacte. La informació s'actualitzarà cada tres minuts.

Pel que fa a la demarcació de Tarragona, estan cridats a votar més de 547.000 ciutadans per escollir 18 dels 135 escons.

En total, a tot el País més de 5,3 milions de persones estan convocades a les urnes.

Pel que fa a Tarragona ciutat, en les passades eleccions al Parlament de Catalunya, l'any 2012, les forces més votades van ser CiU (7 escons), ERC (3), PP (3) i PSC (3), Ciutadans (1) i ICV-EUiA (1). La CUP no va obtenir representació.

Els caps de llista per la demarcació de TGN són Germà Bel (Junts pel Sí); Carles Castillo (PSC), Alejandro Fernández (PP), Gerard Bargalló (Catalunya Sí Que Es Pot), Matías Alonso (Ciutadans) i Sergi Saladié (CUP).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar