loader
menu

Junts Pel Sí guanya a TGN i a tot el conjunt de la demarcació

El Circ dilluns, 28 de setembre de 2015

Junts Pel Sí també ha estat l'opció més votada tant a Tarragona ciutat com a la resta de la demarcació. A la capital, però, la victòria de la candidatura independentista ha estat més ajustada, i ha guanyat amb un marge de poc més de 3.000 vots respecte Ciutadans, que creix espectacularment a la ciutat.

Font: circdetarragona.com

Junts pel Sí ha guanyat amb el 29,46 per cent (20.253 vots), mentre que C's ha obtingut el 25,99% dels vots (17.865).

La distància respecte el tercer, el PSC, ha estat considerable. Els socialistes, amb el 14,12 per cent dels vots, han obtingut 9.638 sufragis. El PP també recula i baixa al quart lloc.

La llista de Catalunya Sí que es Pot obté el 8,44 per cent dels vots (5.802); la CUP, el 6,70 per cent (4.603), mentre que Unió no ha arribat al 3 per cent.

Junts pel Sí també guanya a la demarcació de TGN

Dels 135 escons del Parlament, 18 corresponen a la demarcació de TGN. Junts pel Sí ha guanyat les eleccions a la província de TGN, amb més de 100.000 vots respecte Ciutadans. La llista independentista ha obtingut 9 escons, que seran per a Germà Bel, Montserrat Palau, Albet Batet, Ferran Civit, Montse Vilella, Lluís Salvadó, Jordi Sendra, Meritxell Roigé, Maite Vallverdú.

C's passa a tenir-ne 4: Matías Alonso, Francisco Javier Domínguez, Carlos Sánchez i Lorena Roldán; el PSC, 2: Carles Castillo i Rosa Maria Ibarra.

El PP es queda amb un sol diputat, Alejandro Fernández; la mateixa xifra que la CUP, que obté representació per primer cop amb Sergi Saladié. CatSíQueEsPot també tindrà representació, amb Gerard Bargalló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar