loader
menu

CIUTAT

El CBT inicia el compte enrere per l'estrena en la lliga LEB

El Circ Ciutat dilluns, 28 de setembre de 2015

El CBT inicia la seva primera setmana de competició, després d'una pretemporada en la qual l'equip de Berni Álvarez ha anat en clara línia ascendent, ara arriba l'hora de la competició oficial, que estrenarà el proper dissabte (19h), a casa, contra el CB Morón. El CBT ha disputat un total de vuit partits, cinc d'ells contra equips de LEB Or.

Foto: J. Borrachero / CBT

La dinàmica de la preparació és cada vegada més positiva, com demostra que ha guanyat els dos últims partits disputats, contra l'U.M.F Grindevik i el FC Barcelona “B”. La nota negativa és que la infermeria del club blau s'ha omplert en les últimes setmanes.

A la baixa d'Ali Fraser, que contínua amb el tractament ortopedic per recuperar-se de la seva lesió de turmell, se sumen els problemes físics de Dani Martínez que té molèsties en la mà esquerra i aquest matí se li realitzaran més proves, Orion Outerbridge que té una lesió muscular en la cuixa dreta i està pendent que demà se li realitzi una ecografia per valorar l'abast de la lesió, i finalment Ferrán Torres que té una lesió en la musculatura costal, i al que també se li realitzarà demà una ecografia. Els tres jugadors estan pendents d'evolució.

El tècnic Berni Álvarez ha volgut destacar la importància d'aquesta setmana, “la primera setmana de competició sempre té una càrrega de motivació molt alta”, no obstant això la intenció del tècnic català és “afrontar la setmana amb la major normalitat possible, tenim moltes ganes de començar, sobretot jugant davant del nostre públic”.

Finalment, també ha lamentat la mala sort amb les lesions, i assegura que “la presència dels lesionats en el partit dependrà de l'evolució”. El cas que més li preocupa és la lesió de *Orion “està a l'expectativa del que diguin les proves, el jugador sent dolor, no acaba d'estar bé, esperem que la prova descarti qualsevol lesió”.

A més ha avançat que “Ali Frase pot començar a trotar aquesta setmana, i que la seva evolució és bona, però difícilment estarà per a l'inici de lliga”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar