loader
menu

L'alcalde es reincorpora a la vida pública després de superar una prostatitis

El Circ dilluns, 28 de setembre de 2015

Un cop passada la Tecla, i el cap de setmana, Tarragona ha recuperat la normalitat, i qui també s'ha reincorporat a la vida pública ha estat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, de baixa durant el darrer mes. I ho ha fet en un dels plens més llargs dels darrers anys.

Una imatge de Ballesteros durant el ple d'avui dilluns 28 de setembre. / foto: Bego Floria

Abans que comencés la sessió, Ballesteros ha explicat que havia tingut una prostatitis aguda que l'havia mantingut de baixa durant el darrer mes. Per això, l'alcalde s'ha assegut en una cadira molt més còmoda i funcional que les del saló de plens.

Els rumors sobre l'estat de salut de l'alcalde s'havien disparat des que durant el pregó de Santa Tecla es va fer públic que estava de baixa.

Per això ha tingut temps per a fer broma, i ha explicat que fins i tot li havien arribat a preguntar si s'havia divorciat.

La sessió plenària ha començat a 2/4 de 9 del matí i ha acabat al voltant de les tres de la tarda; quasi cinc hores i mitja, tot i que Ballesteros s'ha retirat abans que s'acabés. Llavors el relleu l'ha agafat el primer Tinent d'Alcalde, Pau Pérez, qui ha fet d'alcalde en funcions mentre el seu cap ha estat de baixa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar