loader
menu

TGN demanarà a la Generalitat que destini la Ciutat de Repòs a acollir refugiats

El Circ dilluns, 28 de setembre de 2015

El plenari de Tarragona ha tornat a viure una sessió maratoniana. Vint-i-quatre mocions, més l'extens ordre del dia han allargat la reunió de la corporació municipal durant cinc hores i mitja; una durada bastant similar al del juliol, quan 'només' es van debatre 16 mocions.

La segona sessió plenària del mandat ha durat més de cinc hores i s'han debatut fins a 24 mocions

L'Ajuntament demanarà a la Generalitat que destini la Ciutat de Repòs a donar acollida als refugiats que arribin a la ciutat. La proposta, presentada per ICV-EUiA, ha tirat endavant amb els vots de la CUP i el PSC. El PP i CiU han votat en contra i C’s i ERC s'han abstingut.

Foto: arquitecturadetarragona.blogspot.com

També ha prosperat una moció a favor de la població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània presentada conjuntament per ICV-EUiA, ERC i PSC.

La CUP no convenç per fer enrere en els Jocs del 2017

La Candidatura d'Unitat Popular ha defensat 7 mocions, una de les quals demanava que TGN renunciés als Jocs del 2017. Només ha comptat amb els vots d'ERC, ICV i C's s'han abstingut i PSC, CiU i PP hi han votat en contra.

Fidels al seu ideari, la formació anticapitalista havia presentat una moció per demanar que els regidors no participin en actes religiosos, però tampoc ha prosperat. Només ha rebut el suport d’Iniciativa.

Suport a les víctimes de la talidomida

El plenari de l’Ajuntament de Tarragona ha aprovat per unanimitat una moció de suport a les víctimes de la talidomida. Ha estat una proposta de l’Associació de Víctimes d’aquestes lesions a l’Estat. Es tracta de persones amb deformacions provocades pels medicaments subministrats per una farmacèutica alemanya a les embarassades durant la gestació.

Ajuts als aturats de més de 55 anys

El plenari també ha aprovat una moció de CiU, a proposta de la UGT, per impulsar mesures per garantir que les persones aturades de més de 55 anys tinguin opcions de trobar feina. La federació també ha aconseguit que s'aprovi, i per unanimitat, una moció per reordenar el cablejat aeri al barri del Serrallo.

El model turístic de la ciutat també ha centrat una de les mocions del ple, en la qual el PP ha demanat que esfacin gestions per obtenir les certificacions de la qualificació del Segell de turisme familiar. També s’ha aprovat per unanimitat un altra moció dels populars per adoptar mesures per la millora del mercat dels diumenges de Bonavista.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar