loader
menu

CIUTAT

Tarragona acollirà una cursa solidària a favor de l'Associació Down

El Circ Ciutat dimecres, 30 de setembre de 2015

El dia 11 d’octubre Tarragona agafa el relleu a Múrcia i acollirà el II Circuit Reale de curses populars. Aquest circuit, impulsat per Reale Seguros, es realitza amb una finalitat solidària, una part dels diners de la inscripció es destinen a entitats socials i, en el cas de Tarragona, es destinaran a l’Associació Down de Tarragona.

La cursa comptarà amb dues distàncies de 5 i 10 kms, el punt de partida serà a les 10 del matí a l’Avinguda Vidal i Barraquer i transcorrerà pel centre de la ciutat passant per llocs com el Circ, l’Amfiteatre i el Balcó del Mediterrani. Abans que Tarragona, la cursa Reale Running s’ha celebrat a Murcia el passat 20 de setembre, les properes ciutats seran Càceres el 18 d’octubre, Málaga el 22 de novembre, Valladolid el 29 de novembre i Gijón el 13 de desembre.

L’Associació Down Tarragona té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i defensar els seus drets, recollits en la Declaració Universal dels Drets Humans, per assolir la plena igualtat de condicions que la resta de ciutadans. L’entitat, fundada al 2007, aplega a prop de 100 famílies de la ciutat.

Més informació i inscripcions a: www.realerunning.es

Foto: Mauri


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar