loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN explora noves vies per vendre's patrimoni

El Circ Ciutat > Economia dimecres, 30 de setembre de 2015

L'Ajuntament de TGN obrirà un concurs per vendre's patrimoni. De moment, per una finca de 443 metres quadrats ubicada al carrer Josep Floresví Garreta, a la Part Baixa, i que el propi consistori ja fa anys que li busca un comprador.

L'Ajuntament obrirà un concurs per vendre un solar de 443 metres quadrats a la Part Baixa, i que fa dos anys que no troba comprador. Preu de sortida: 1.184.000 euros

Segons figura en el web municipal, el preu de sortida de la finca és de 1.184.000 euros (sense IVA).

Una imatge del solar ubicat al carrer Floresví Garreta. / circdetarragona.com

La finca objecte de l'alienació, té un sostre d'edificabilitat de 2.218 metres quadrats, en el qual tan sols es permet construir planta baixa i quatre més d'alçada. Admet diferents usos: hoteler, comercial, oficines, restauració, recreatiu musical (només bars musicals i restaurants musicals sense actuacions en directe), així com de lleure (cinema,teatre i jocs d'atzar només vinculats a l'activitat hotelera).

circdetarragona_AD

També admetrà usos industrials, sempre que siguin compatibles i no generin molèsties a l'ús principal d'habitatge; de serveis, d'aparcament o d'equipaments, ja siguin administratius, culturals, esportiu o religiós, entre d'altres.

Actualment, el consistori "la considera innecessària per a l'ús general o servei públic, i tampoc en resulta convenient la seva explotació".

En els darrers mesos, la major part dels intents de l'Ajuntament per desprendre's de patrimoni han acabat punxant, tot i que en els pressupostos sempre hi apareixen inversions condicionades a que s'obtinguin diners en la venda de terrenys i solars municipals.

La subhasta pública que es va organitzar per vendre el bloc de pisos del Metropol va quedar deserta i el solar que hi ha al passeig de les Palmeres tampoc no es ven.

El preu de venda del bloc de damunt del Teatre Metropol era d'uns 1,5 milions d'euros, mentre que pel solar de les Palmeres es demanaven, ara fa un any, més de 4 milions d'euros...

Un altre fiasco en aquest sentit va ser la venda frustrada a la comunitat Mormona d'un solar ubicat a la Muntanyeta de SPiSP. La mobilització ciutadana va frenar l'operació i poc després el consistori va aprovar que tot l'espai fos declarat zona verda.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar