loader
menu

L'Ajuntament confia obrir el Mercat Central abans de final d'any

Sergi Casado dijous, 01 d'octubre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona treballa amb el convenciment de que cap a finals de desembre el Mercat Central ja podrà estar en marxa i amb la major part dels paradistes ja traslladats. Ho ha explicat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, durant la valoració dels primers 100 dies del nou mandat municipal.

Tot i que no s'hi ha compromès, Ballesteros s'ha referit al 19 de desembre, data en què l'edifici compleix 100 anys

Des del consistori s'ha assegurat que l'acord amb els paradistes és molt pròxim i que la voluntat és que per les festes de Nadal el Mercat Central comenci a estar en disposició de reobrir les seves portes, i ja amb el gruix de paradistes operant.

Foto: circdetarragona.com

"No m'enganxareu", ha replicat Ballesteros, en ser preguntat pel calendari de les obres, però sí ha assenyalat que la intenció és que pels volts del 19 de desembre, data en què l'edifici modernista complirà cent anys, el nou recinte ja pugui estar en marxa altra vegada.

El batlle s'ha enorgullit d'haver "pacificat" l'entorn del Mercat, un cop les obres grosses ja s'han acabat.

D'altra banda, des de l'equip de govern s'ha afirmat que s'ha començat la licitació de la mitjana superfície del Mercat.

El 2017

Respecte els Jocs del 2017, Ballesteros ha mostrat el seu convenciment que a part dels 3,4 milions d'euros que, de moment, sí aportarà l'Estat, n'arribaran més: "No va poder ser a través de Congrès, però sí des del Senat. Volíem una partida que simbolitzés la implicació de l'Estat".

L'alcalde ha indicat que tècnics del CSD i del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 continuen en contacte permanent amb l'objectiu de fixar les condicions i consensuar xifres perquè la col·laboració per part del Govern espanyol es continuï concretant.

Com a novetats, Ballesteros ha avançat que l'estadi atlètic desmuntable a Campclar finalment no es farà, i que les cerimònies d'inauguració i cloenda es faran al Nou Estadi, que serà remodelat, tal com estava previst. La previsió inicial era que l'Estat aportés uns 15 milions d'euros, que haurien de servir per finançar les obres de la piscina (7,5 ME) i de reforma de l'estadi grana.

100 dies de govern

Ballesteros i tot el seu equip de govern han fet balanç dels primers 100 dies de govern municipal. L'alcalde ha manifestat que durant aquest temps han treballat des de la transparència i el diàleg, i que aquesta seguirà sent la tònica dels propers quatre anys.

L’alcalde ha deixat clar que l’equip de govern socialista té projectes estratègics en cartera. Desplegar el POUM, l’aposta per l’smart city i els Jocs Mediterranis seguiran sent el pal de paller d’aquest mandat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar