loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'estrella del reggaeton Nicky Jam tria TGN per fer el seu únic concert a Catalunya

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 02 d'octubre de 2015

La Tàrraco Arena Plaça serà l'escenari el proper 11 d'octubre de l'únic concert a Catalunya de l'estrella del reggaeton Nicky Jam. L'artista i compositor dominicà, que compta amb prop de 16 milions de seguidors a les xarxes socials, interpretarà a l'antiga plaça de toros tarragonina tots els seus èxits.

Actuarà el proper 11 d'octubre a la TAP, amb entrades que oscil·len entre els 22 euros i els 180 euros; aquestes últimes 'premium'. S'esperen almenys 6.000 persones

Nicky Jam. /

Foto: www.holgersecaira45.blogspot.com

Nicky Jam vindrà d'actuar a Milà i a París, i després de Tarragona oferirà concerts a Saragossa, Màlaga, Amsterdam i Roma, entre d'altres.

Les entrades oscil·len entre els 22 euros i els 150 euros; i fins i tot s'oferten taules de 10 persones just davant de l'escenari que inclouen barra lliure, una ampolla de Möet i tres ampolles de licor Premium, al preu de 1.800 euros (180 euros per persona). D'altra banda, les entrades 'Ultra Vip' de 300 euros no es comercialitzaran finalment.

El concert de Nicky Jam està organitzat per Pachá, i es complementarà amb un festival de música electro-llatina que s'allargarà fins a les 6 de la matinada.

Els organitzadors esperen entre 6.000 i 7.000 persones, que vindran d'arreu de Catalunya i el País Valencià.

Aquest cantant ha utilitzat des del principi de la seva carrera el pseudònim de Nicky Jam per donar-se a conèixer en la indústria discogràfica a causa fonamentalment de dues raons. D'una banda , la seva mare el cridava afectuosament Nicky a casa ja quan era petit i , de l'altra, el músic Jowel Jam era aleshores un dels seus ídols. D'ell va copiar el seu cognom artístic, en el que pretenia ser el seu particular homenatge a aquest artista.

Clica AQUÍ per obtenir més informació sobre Nicky Jam i el concert a la TAP.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar