loader
menu

CIUTAT

El temporal s'allunya de les costes de TGN

El Circ Ciutat divendres, 02 d'octubre de 2015

Protecció Civil ha desactivat aquest matí l’Alerta del Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT després que el Servei Meteorològic ha donat per finalitzat el temporal de pluja i mala mar que va tornar a afectar amb virulència alguns municipis de les comarques del Tarragonès i el Baix Camp.

A Tarragona ciutat, la nit del dimecres 30 es van recollir quasi 30 l/m2 en només mitja hora

El telèfon d’emergències 112 ha atès prop de 400 trucades relacionades amb aquesta darrera llevantada, gairebé la meitat de les quals concentrades en aquestes dues comarques, i quasi totes entre les 22h i les 23h. Durant aquesta franja horària del dimecres 30 de setembre és quan va descarregar la tempesta, que en alguns indrets va anar acompanyada de calamarsa.

Foto: circdetarragona.com

A Tarragona ciutat es van recollir 29 litres/m2 en només mitja hora, mentre que a Siurana es van fregar els 40.

A causa dels forts aiguats, la passada nit es van produir talls en el subministrament elèctric a Reus, amb 1.500 abonats afectats; a Tarragona, amb 1.700 abonats afectats, i a Salou amb afectació a 6.000 clients. Aquestes incidències s’han resolt durant la nit.

Els Bombers de la Generalitat han atès des del passat dimarts 29 a les 9 del matí un total de 231 serveis per pluja; quasi la meitat de les quals a la Regió d’Emergències de Tarragona 103. La majoria de serveis han estat esgotaments en baixos i soterranis, així com arbres caiguts a la via o elements d’edificacions en perill de caure.

El fet més desgraciat ha estat la mort de dues dones britàniques que la matinada de dimecres a dijous es van banyar a la platja de Lloret de Mar i el fort onatge se les va emportar mar endins. Ahir al migdia l’helicòpter de Salvament Marítim va localitzar els dos cossos a una milla de la costa al sud-est de Blanes.circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar