loader
menu

CIUTAT

Mor l'històric líder veïnal de TGN Jaume Artero

El Circ Ciutat dilluns, 05 d'octubre de 2015

El moviment veïnal a TGN està de dol per la mort de Jaume Artero, qui va ser president de l'AV Verge del Pilar durant 23 anys.

Una imatge recent de Jaume Artero. / foto: CET

Artero ha mort aquest dilluns 5 d'octubre als 64 anys a causa d'un atac de cor. La notícia de la seva sobtada mort ha commocionat la seva família i els seus nombrosos amics i companys de la Coordinadora d'Entitats de Tarragona (CET), de la qual n'era el vicepresident.

Jaume Artero Ondoño va néixer a Tarragona l’any 1950. Estava casat i tenia tres fills. La seva carrera professional es va desenvolupar de manera íntegra a l’Autoritat Portuària de Tarragona, on durant molts anys va ser el màxim responsable de seguretat i riscos laborals. Actualment estava jubilat.

Des de ben jove, Artero es va interessar pels moviments veïnals i socials que llavors començaven a aparèixer al municipi, i va decidir formar-ne part per tal d’aconseguir fer de Tarragona una ciutat millor. D’aquesta manera, va ser president de l’Associació de Veïns de la Verge del Pilar durant 23 anys (1983-2005).

Durant el seu mandat, es van aconseguir moltes millores a un barri que necessitava un rentat de cara. Així mateix, va ser responsable de l’àrea de seguretat de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) durant 8 anys (1982-1990).

Finalment, cal destacar que l’any 2004 Jaume Artero va ser un dels fundadors de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET). Des de la seva fundació, ha estat el vicepresident de la Coordinadora, així com el màxim responsable de les àrees de seguretat, sanitat i urbanisme.

Jaume Artero era una persona entranyable i molt estimada a la ciutat, especialment als barris de Ponent. Sens dubte, la seva pèrdua és irreparable i des de la CET i Mediterrània es trobarà molt a faltar. Descansi en pau.

Les persones que vulguin saber quan és l’enterrament de Jaume Artero poden trucar al Tanatori Municipal de Tarragona (977 55 00 20, horari de 8 h a 22 h).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar