loader
menu

CIUTAT

CiU demana que s'eliminin tots els contenidors soterrats de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 07 d'octubre de 2015

Tarragona conviu des de fa molts anys amb una àmplia gamma de contenidors, tant de superfície com soterrats. Aquests últims, però, han accentuat les males olors en diferents punts de la ciutat.

Proposa que se substitueixin per altres de superfície per acabar amb la imatge d 'insalubritat' i males olors a la ciutat

Això és el que denuncia el grup municipal de CiU a TGN, que ha instat l'equip de govern a eliminar les illes de contenidors soterrats i apostar únicament per contenidors de superfície.

Foto: circdetarragona.com

“Aquesta és l’única manera de posar fi a la insalubritat, la mala imatge i els problemes tècnics que presenten els contenidors soterrats”, ha manifestat la Consellera Cristina Guzmán, que ha assenyalat que “en aquests darrers anys hem comprovat que el problemes d’aquestes illes d’escombraries són nombrosos”.

Segons CiU, “els recipients d’aquestes illes de contenidors són caixes hermètiques difícils de netejar i acumulen restes d’escombraries que provoquen males olors”

També denuncien que “moltes d’aquestes illes es veuen envoltades d’escombreries perquè, sovint, les anses dels contenidors costen d’obrir i estan brutes”.

Guzmán també assenyala que els camions de la neteja “necessiten molt més temps per recollir les escombraries acumulades en aquesta tipologia de contenidors”. “A tot això cal sumar les avaries que molt sovint pateixen els contenidors soterrats, que fallen sovint i que fa que el seu manteniment sigui costós”, ha manifestat la Consellera de CiU.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar