loader
menu

CIUTAT

Els comerços adherits a la Via T becaran alumnes de l'escola Joan XXIII

El Circ Ciutat dijous, 08 d'octubre de 2015

L’associació de comerciants Via T i l’Escola Joan XXIII de Tarragona han signat un acord de col·laboració que permetrà fomentar la Formació Professional Dual a la ciutat. Aquesta modalitat formativa té com a objectiu impulsar la inserció laboral d’estudiants mitjançant la recuperació de la figura de l’aprenent.

Foto: Via T

Fomentada a nivell europeu, la formació professional dual permet a l’alumne obtenir una formació teòrico-pràctica a l’Escola completada amb una estada de vuit mesos a l’empresa que l’apropa a la realitat laboral actual.

Les empreses associades a la Via T interessades en la col·laboració acolliran alumnes becats dels cicles formatius d’Activitats Comercials, de Gestió Administrativa i d’Administració i Finances. Per la seva part, l’Escola Joan XXIII també desenvolupa aquesta modalitat dins la seva oferta formativa als cicles de Manteniment Electromecànic i de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, i continua tancant acords amb empreses i associacions de la zona.

L’acord entre Via T i l’Escola Joan XXIII impulsa una relació entre ambdues entitats que permetrà apropar la realitat de l’empresa a l’escola, formant professionals orientats a cobrir les necessitats laborals actuals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar