loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una UTE de tres empreses construïrà l'Anella Mediterrània del 2017 per 9'2 ME

El Circ Ciutat > Jocs del Mediterrani dijous, 08 d'octubre de 2015

Les obres de l'Anella Mediterrània de Campclar començaran a principis de 2016 i tindran una durada d'uns 16 mesos, més un trimestre de treballs en acabar els Jocs del 2017.

Una imatge dels moviments de terres. Foto: circdetarragona.com

El consell d’administració de l'Empresa Municipal d'Habitatge (Smhausa) ha adjudicat la redacció del projecte executiu d’urbanització de l’Anella i la posterior execució d’obres a la UTE formada per Carbonell Figueras SA, Aquambiente i Acsa-Sorigué per una quantitat global de 9,227.650 milions d’euros, iva inclòs.

La oferta guanyadora ha aconseguit un total de 3.643,87 punts per davant d’altres set empreses presentades.

circdetarragona_AD

El projecte de l’Anella Mediterrània contempla urbanitzar una superfície total de 331.629 metres quadrats. El termini màxim de redacció del projecte global per part de l’empresa adjudicatària és de 5 mesos, havent d’entregar abans de 2 mesos el projecte bàsic.

16 mesos d'obres

El termini màxim d’execució de les obres és de 16 mesos per les obres prèvies als Jocs i 3 mesos per les obres a realitzar un cop finalitzats.

L'empresa adjudicatària està obligada a proporcionar 2 anys de manteniment un cop finalitzades les obres d’urbanització de l’Anella.

El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, s’ha mostrat satisfet i ha assegurat que “anem complint calendaris. Es tracta sens dubte d’una de les licitacions més importants i la oferta guanyadora disposa de totes les garanties perquè els Jocs Mediterranis disposin d’una Anella Mediterrània sostenible, eficient i que formarà part del gran llegat de Tarragona 2017 per tots". Així mateix agraeix el suport i consens de la resta de grups municipals.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar