loader
menu

CIUTAT

Una UTE de tres empreses construïrà l'Anella Mediterrània del 2017 per 9'2 ME

El Circ Ciutat dijous, 08 d'octubre de 2015

Les obres de l'Anella Mediterrània de Campclar començaran a principis de 2016 i tindran una durada d'uns 16 mesos, més un trimestre de treballs en acabar els Jocs del 2017.

Una imatge dels moviments de terres. Foto: circdetarragona.com

El consell d’administració de l'Empresa Municipal d'Habitatge (Smhausa) ha adjudicat la redacció del projecte executiu d’urbanització de l’Anella i la posterior execució d’obres a la UTE formada per Carbonell Figueras SA, Aquambiente i Acsa-Sorigué per una quantitat global de 9,227.650 milions d’euros, iva inclòs.

La oferta guanyadora ha aconseguit un total de 3.643,87 punts per davant d’altres set empreses presentades.

El projecte de l’Anella Mediterrània contempla urbanitzar una superfície total de 331.629 metres quadrats. El termini màxim de redacció del projecte global per part de l’empresa adjudicatària és de 5 mesos, havent d’entregar abans de 2 mesos el projecte bàsic.

16 mesos d'obres

El termini màxim d’execució de les obres és de 16 mesos per les obres prèvies als Jocs i 3 mesos per les obres a realitzar un cop finalitzats.

L'empresa adjudicatària està obligada a proporcionar 2 anys de manteniment un cop finalitzades les obres d’urbanització de l’Anella.

El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, s’ha mostrat satisfet i ha assegurat que “anem complint calendaris. Es tracta sens dubte d’una de les licitacions més importants i la oferta guanyadora disposa de totes les garanties perquè els Jocs Mediterranis disposin d’una Anella Mediterrània sostenible, eficient i que formarà part del gran llegat de Tarragona 2017 per tots". Així mateix agraeix el suport i consens de la resta de grups municipals.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar