loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El complex industrial de Repsol estrena Pla de Sostenibilitat

El Circ Ciutat > Medi Ambient dijous, 08 d'octubre de 2015

El complex industrial de Repsol ja disposa d'un Pla de Sostenibilitat. Presentat al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili, el Pla consta de 37 accions amb indicadors de seguiment agrupades, per matèries, en set programes: seguretat, medi ambient, participació activa i desenvolupament de la comunitat, pràctiques laborals, pràctiques justes, drets humans i governança.

Foto: Repsol

Un tram del riu Gaià. Foto: Repsol

Encara que moltes d'aquestes accions ja s'estaven duent a terme, el Pla 2015 les ha reforçat, tot incorporant noves mesures.

Entre las 37 acciones compromeses, destaquen: Alliberar cabal ecològic al riu Gaià, protegir la biodiversitat de l'entor, reduir les emissions de CO2, protegir la qualitat de l'aire, col·laborar en iniciatives socials, culturals, educatives i esportives, i impulsar la figura del Panel Públic Assessor.

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el de Responsabilitat Corporativa de la companyia, Eduardo García Moreno, han estat els encarregats de presentat el nou Pla. Aquest document, corresponent a 2015, reforça el compromís de Repsol amb la sostenibilitat i la transparència, i respon formal i sistemàticament, a les expectatives dels grups d'interès a l'entorn de la refineria.

circdetarragona_AD

El Pla de Sostenibilitat 2015 del Complex Industrial de Tarragona s'ha elaborat a partir d'una sèrie d'estudis d'identificació d'expectatives que inclouen més de 700 entrevistes i enquestes amb representants de grups interessats en les activitats de la companyia, com a institucions públiques, societat civil i empleats.

Repsol informarà públicament del grau d'acompliment de les accions compromeses en el primer trimestre de 2016 i, tenint en compte el caràcter participatiu d'aquesta iniciativa, convida a qualsevol ciutadà o institució a compartir propostes i formular preguntes o comentaris.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar