loader
menu

CIUTAT

El complex industrial de Repsol estrena Pla de Sostenibilitat

El Circ Ciutat dijous, 08 d'octubre de 2015

El complex industrial de Repsol ja disposa d'un Pla de Sostenibilitat. Presentat al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili, el Pla consta de 37 accions amb indicadors de seguiment agrupades, per matèries, en set programes: seguretat, medi ambient, participació activa i desenvolupament de la comunitat, pràctiques laborals, pràctiques justes, drets humans i governança.

Foto: Repsol

Un tram del riu Gaià. Foto: Repsol

Encara que moltes d'aquestes accions ja s'estaven duent a terme, el Pla 2015 les ha reforçat, tot incorporant noves mesures.

Entre las 37 acciones compromeses, destaquen: Alliberar cabal ecològic al riu Gaià, protegir la biodiversitat de l'entor, reduir les emissions de CO2, protegir la qualitat de l'aire, col·laborar en iniciatives socials, culturals, educatives i esportives, i impulsar la figura del Panel Públic Assessor.

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el de Responsabilitat Corporativa de la companyia, Eduardo García Moreno, han estat els encarregats de presentat el nou Pla. Aquest document, corresponent a 2015, reforça el compromís de Repsol amb la sostenibilitat i la transparència, i respon formal i sistemàticament, a les expectatives dels grups d'interès a l'entorn de la refineria.

El Pla de Sostenibilitat 2015 del Complex Industrial de Tarragona s'ha elaborat a partir d'una sèrie d'estudis d'identificació d'expectatives que inclouen més de 700 entrevistes i enquestes amb representants de grups interessats en les activitats de la companyia, com a institucions públiques, societat civil i empleats.

Repsol informarà públicament del grau d'acompliment de les accions compromeses en el primer trimestre de 2016 i, tenint en compte el caràcter participatiu d'aquesta iniciativa, convida a qualsevol ciutadà o institució a compartir propostes i formular preguntes o comentaris.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar