loader
menu

CIUTAT

Registre maratonià de la Guàrdia Civil a les dependències municipals de TGN

Sergi Casado Ciutat divendres, 09 d'octubre de 2015

Registre maratonià de la Guàrdia Civil de TGN a diferents dependències municipals de Tarragona en el marc de la investigació pel cas Inipro. L'últim registre s'ha efectuat en unes oficines que té l'Institut Municipal de Serveis Socials al barri de Campclar.

Els registres pel cas Inipro fins i tot van arribar a l'Ajuntament i van acabar de matinada en una oficina de Serveis Socials a Campclar. Havien començat el matí de divendres

Just abans, els agents encarregats de fer tot l'escorcoll havien registrat durant poc més d'una hora l'edifici del Palau Municipal. Els agents han accedit a l'Ajuntament per l'entrada que dóna a la Rambla Vella, però l'entrada constant d'agentsnde la Urbana han fet crèixer els rumors entre la gent que estava a les terrasses de la plaça de la Font.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

En l'escorcoll han estat presents diferents regidors, principalment la titular de l'àrea de Serveis Socials, Ana Santos, que ha acompanyat el seguici policial des de primera hora del matí, quan els agents i el magistrat del Jutjat d'Instrucció número 1 de TGN han entrat a la seu de l'Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS).

També han estat presents Javier Villamayor, en qualitat d'anterior responsable de la carterabde Serveis Socials, i la portaveu municipal, Begoña Floría.

Durant tot el dia també s'han fet registres a l'Arxiu Municipal, a la Tabacalera, així com a l'edifici de Lletres, a la Imperial Tarraco. Sempre a la recerca de documentació i d'expedients vinculats amb les contractacions de l'IMSS a través de l'empresa Iniciatives i Programas, S.L. (Inipro), i que els ha facilitat l'Interventor municipal.

En acabar el registre a l'edifici de l'Ajuntament, la portaveu municipal, ha reiterat el missatge que ja havia transmès al matí. "Va haver irregularitats administratives que ja es van corregir i que esperem que la tasca judicial doni llum a aquest assumpte".

Ha recordat que l'Ajuntament ja estava assabentat dels diferents indrets que havien de ser registrats, i que en cap cas es tracta d'un cas de corrupció "almenys per la informació que jo tinc".

També ha indicat que l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, actualment de baixa, ha estat informat constantment del registre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar