loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Els Castellers de SPiSP arrodoneixen un 2015 històric amb un pilar caminant de més d'un km

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 12 d'octubre de 2015

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han afegit una nova gesta al seu 2015 històric i han fet un pilar caminant de més d'un quilòmetre des del barri fins al centre de Tarragona per commemorar el 25è aniversari de l'entitat.

Fotos: cecida

Fotos: cecida

Fotos: cecida

Fotos: cecida

Els pilar de 4 dels verds ha recorregut 1.200 metres entre la benzinera i el semàfor del cementiri en uns 17 minuts, i s'han tret l'espina, així, que portaven clavada des de fa cinc anys, quan es van quedar a tan sols 150 metres de l'objectiu.

En la memòria recent, el pilar caminant meteòric de la colla capitanejada per Jordi Gaya el dia de la Mercè.

Pel que fa al pilar caminant del 12- O, els baixos han estat Vicens Pascual, Gerard Pascual i Raúl Varela. David Lobo, de segon; Mar Pascual, de terç; i Carlos Gabarre ha estat el quart. La Colla del barri cooperativista ha organitzat l'acte també per simbolitzar la unió entre el barri tarragoní i el centre. Ho ha aconseguit, a més, en el millor any de tota la seva història.

Enguany, durant la Diada de Santa Tecla van obtenir la seva primera clàssica de vuit després que van aconseguir descarregar el 3d8, el 4d8 i el 2d7.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar