loader
menu

TGN 'reobre' les platges als seus gossos

El Circ Ciutat > Medi Ambient dimarts, 13 d'octubre de 2015

S'ha acabat la prohibició. Després de més de 7 mesos, els propietaris de gossos de Tarragona podran tornar a portar les seves mascotes a la platja aquesta mateixa setmana. A partir del 16 d'octubre, i en principi, fins l'1 d'abril, tots els gossos tarragonins podran tornar a gaudir de les diferents platges de la ciutat.

Foto: cedida

Aquest és el període que fixa l'Ordenança sobre la protecció i la tinença d'animals de l'Ajuntament de TGN. Aquesta eina, però, es modificarà en els propers mesos i, entre d'altres novetats, s'estudiarà la possibilitat d'habilitar algun espai tancat dins de la sorra, a l'estil 'corre-can', perquè animals perquè puguin córrer deslligats.

També està prevista una ampliació del termini perquè banyistes i animals de companyia puguin gaudir de la platja després del mes d'abril.

L'ordenança ja s'està redactant i la intenció del consistori és tirar-la endavant abans que s'acabi l'any, i això permetria que l'ampliació del període per a animals a la platja es faci efectiva ja l'any que ve.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Cambrils ha autoritzat recentment que els animals puguin accedir a la platja de la riera d'Alforja i a la de la Torre de l'Esquirol durant tot l'any.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar