loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Una exposició mostra l'Àliga de TGN a ulls dels Instagramers

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 13 d'octubre de 2015

L'Àliga de TGN clourà les celebracions de les seves 30 Tecles amb una exposició de diferents imatges de Santa Tecla captades per diferents instagramers. Es tracta de la mostra del #ConcursÀligaTGN30 que es va realitzar durant les passades festes, i que va comptar amb la coorganització dels InstagramersTGN.

Foto: Àliga de TGN

Durant la inauguració del proper dijous 15 d'octubre es premiaran les 3 fotografies guanyadores escollides per un jurat format pels fotògrafs Kepa Fuentes, Pep Escoda, Antoni Coll i Montse Riera junt amb dos membres dels IgersTGN i dos membres de l'Àliga i que s'emportaran els següents premis:

L'exposició es podrà visitar fins el 15 de novembre en el següent horari 10-14h / 15-17h de dilluns a divendres, de 10-14h / 15-19h en dissabtes i de 10-14h en diumenges.

Des de l’Àliga de Tarragona s'ha volgut donar un caire solidari a l'exposició i gràcies a la col·laboració dels 30 finalistes que han cedit els drets de les imatges, les 30 fotografies finalistes estaran a la venda a un preu de 10 euros cada una. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l'Associació de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta.

Aquest aniversari compta amb el Patrocini de Repsol, Movistar, l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona, a més, també compta amb la col·laboració de Chartreuse i De Muller.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar