loader
menu

Reparacions a corre-cuita al Teatre Tarragona

Sergi Casado Cultura divendres, 01 de març de 2013

La pluja caiguda durant tota la nit i la matinada del divendres 27 de febrer ha tornat a provocar fuites d'aigua al vestíbul del Teatre Tarragona, com ara fa una setmana. Tot i que l'avaria en un baixant d'aigua ja es va detectar el passat dissabte 23 de febrer, l'origen no s'ha pogut localitzar fins avui.

Una imatge de la façana del Teatre Tarragona. / circdetarragona.com

Una imatge del vestíbul, ple d'aigua, el passat 23 de febrer. / circdetarragona.com

Les tasques per averiguar d'on provenia el problema han estat complexos, ja que es tracta d'una obra realitzada per la primera empresa que es va fer càrrec dels treballs, Imaga, l'any 2010, però que, posteriorment, va fer fallida econòmica. Per això, qui ha hagut de solventar el problema ha estat l'empresa que va acabar l'obra, Sòlius. Més que la dificultat, la complexitat per arribar a la canonada mal connectada ha fet que s'hagin hagut de foradar diversos murs, ja que el baixant, invisible a la vista, es trobava localitzat dins d'una càmera on hi ha diverses instal·lacions. Els forats, però, no estan a la vista, sinó que són interiors.

Un cop localitzat definitivament el baixant mal empalmat, els tècnics de l'empresa Sòlius ho solucionaran, però no serà fins dilluns, a només tres dies perquè arrenqui la nova temporada al teatre, amb l'obra Cyrano de Bergerac, el propr dijous 7 de març. Així, doncs, altre cop, a darrera hora, obres al Teatre Tarragona abans d'un gran acte.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar