loader
menu

CIUTAT

La Via T premiarà els millors aparadors de TGN amb la campanya 'Fes-t veure'

El Circ Ciutat dimecres, 14 d'octubre de 2015

L'Associació de comerciants Via T de Tarragona premiarà els millors aparadors dels seus establiments adherits. Ha organitzat el concurs 'Fes-t veure', amb el tema de la Tardor, que va dirigit als associats de l’entitat amb la finalitat d’incentivar i dinamitzar el comerç de proximitat de Tarragona.

Foto: Ajuntament de TGN

Els 24 establiments que hi participaran tindran els seus aparadors preparats el 17 d’octubre i el no el podran modificar fins el dia 21 de novembre. Estan ubicats principalment en carrers de l'entorn del Mercat, així com a Rambla Nova, Mallorca, Sant Agustí...

S’han establert tres categories de premis: a l’aparador més sostenible i al més creatiu, que els decidirà un jurat especialitzat, i un premi popular, atorgat pel públic. Els establiments guanyadors rebran, entre d’altres regals, 300 €.

En el cas del premi popular, qualsevol persona podrà participar com a jurat valorant els aparadors a través d’unes butlletes que tindran els establiments participants i també es podran recollir a l’estand del Patronat Municipal de Turisme de la Rambla Nova.

Entre tots els participants se sortejaran cinc premis de 60€ per gastar en els establiments participants.

El lema de la campanya és “ FES-T VEURE! ”, un joc de paraules, que per fer-ho més curt es juga amb la T que és el emblema de l’associació. A l'acte de presentació hi han assistit la presidenta de la Via T, Sonia Mateo; la regidora de Comerç, Elvira Ferrando; i la gerent de la Via T i ex regidora Patrícia Anton.

Els veredictes es faran públics el dia 9 de desembre.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar