loader
menu

CIUTAT

Una vàlvula avariada va causar la fuita d'etilè en una planta de DOW a la Pobla de Mafumet

El Circ Ciutat dimecres, 14 d'octubre de 2015

L'empresa Dow Chemical ha informat que la causa de la fuita d'etilè del passat 8 d'octubre en una de les plantes del Polígon Nord, a la Pobla de Mafumet, va ser una avaria mecànica a una vàlvula, situada a l’àrea de procés del cracker d’etilè.

Foto: circdetarragona.com

Dow ha emès el següent comunicat:

"En relació amb l’incident succeït el passat dijous 8 d’octubre a les instal·lacions de Dow, al polígon nord de La Pobla de Mafumet, després de les investigacions dutes a terme, informem que la causa ha estat una avaria mecànica a una vàlvula, situada a l’àrea de procés del Cracker d’etilè.

La gestió durant la incidència es va realitzar de forma segura i eficaç d’acord amb els protocols establerts interns i externs, amb una bona coordinació.

S’ha procedit a realitzar treballs d’inspecció, reparació i manteniment. Durant d’aquesta setmana, durem a terme el procés de posada en marxa. Seguint el protocol establert, farem ús de la torxa, sent part del procediment fins que el Cracker arribi al seu ritme normal de funcionament.

Les torxes del Complex Industrial formen part dels sistemes de seguretat de les plantes, i és habitual que funcionin durant els processos de parada, anomalies de procés i posada en marxa de les unitats de producció.

Preguem disculpin les possibles molèsties ocasionades durant la gestió de l’incident i posterior procés de posada en marxa de la planta."


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar