loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El festival d'estiu de TGN tanca l'edició de 2015 amb 16.000 espectadors

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 14 d'octubre de 2015

El festival d'estiu ETC de Tarragona 2015 va tancar amb menys assistents que en l'edició de l'any passat. Però també és cert que el certamen d'enguany ha comptat amb cinc actuacions menys.

Són 3.000 persones menys que el 2014, però la programació ha estat molt més curta: 13 espectacles en lloc dels 18 de l'any passat

L'ETC d'aquest estiu va reunir prop de 16.000 espectadors en 13 espectacles. La xifra és sensiblement inferior a la de 2014, que va ser de 19.000, però en 18 espectacles, i algun, fins i tot en doble sessió.

Pablo Alborán va actuar a la TAP durant el festival 2015. Foto: circdelacultura

Segons l'empresa The Project, organitzadora del festival juntament amb La Traca, altre motiu que ha impedit superar els espectadors de 2014 és que a la Tàrraco Arena Plaça només s'hi va celebrar un concert, el de Pablo Alborán, amb uns 7.000 espectadors.

L'any passat, en canvi, Malú i Melendi van actuar a la TAP, un recinte que ofereix una capacitat d'entre 7 i 8000 persones. La resta de la programació de l'ETC s'ha celebrat a l'Auditori del Camp de Mart.

En aquest recinte, amb capacitat per a 1800 espectadors, Serrat, en la gira del seu 50è aniversari; Vetusta Morla i Sara Baras van reunir més de 1500 espectadors i es van convertir en els espectacles més massius del certamen. I els bessons Gemmeliers també van aplegar força públic per Santa Tecla.

Enguany, però, tampoc no es va poder omplir cap dia el Camp de Mart. Des de The Project recorden "que l'any passat tampoc no es va omplir amb Sergio Dalma", i per això defensen les xifres d'assistència i sobretot la qualitat de tots els espectacles, argumentant que el festival tarragoní del 2014 va tornar a presentar una oferta per a tots els gustos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar