loader
menu

CIUTAT

La campanya Valor 2017 arriba als 100 projectes inscrits

El Circ Ciutat dimecres, 14 d'octubre de 2015

El projecte “Valor 2017” ha superat la xifra dels 100 projectes inscrits en menys d’un any de vida. Presentat el novembre del darrer any, el “Valor 2017” és un projecte transversal i aglutinador de Tarragona 2017 que té la voluntat, d’una banda, de fomentar l’esperit de pertinença i participació ciutadana, i de l’altra, de reconèixer la tasca integradora, participativa i social que duen a terme clubs, entitats o associacions que impulsen iniciatives populars en àmbits com l’educació, l’esport, la cultura, la solidaritat i l’emprenedoria.

L’objectiu del Valor2017 és incloure sota el mateix paraigües dels Jocs totes aquelles activitats impulsades des del territori i que representin valors manifestats en la pròpia essència dels Jocs, com per exemple la participació, la implicació, la salut, la superació, la inclusió, la solidaritat, el treball en equip o l’esforç, entre altres.

100 projectes inscrits

Foto: Tarragona 2017

El tinent d’alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha descrit el projecte Valor 2017 com un dels eixos més importants de vinculació ciutadana dels Jocs i ha afegit que “superar els 100 projectes inscrits en menys d’un any és tot un èxit.

Aquesta xifra no només demostra la implicació creixent de tot el territori, sinó que reafirma que el projecte Valor 2017 ha començat a construir ja el llegat dels Jocs Mediterranis”.

La inscripció de projectes segueix oberta com és habitual a través de la pàgina web www.valor2017.cat. Les entitats o associacions que vulguin inscriure el seu projecte i formar part del Valor només cal que omplin el formulari d’inscripció que hi trobaran i retornar-lo al correu valor@tarragona2017.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar