loader
menu

CIUTAT

TGN ha destinat enguany 350.000 euros a projectes de cooperació amb ONG's

El Circ Ciutat dilluns, 19 d'octubre de 2015

L'Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Cooperació, ha destinat enguany més de 350.0000 euros a finançar 12 projectes presentats per diferents ONGs.

Projectes de cooperació internacionals

S'han subvencionat sis projectes d'àmbit local i sis d'àmbit internacional

En la línia de subvenció destinada a projectes de Cooperació Internacional per al Desenvolupament s’han finançat 6 projectes, amb un pressupost total de 309.825€, que s’executaran a Guatemala, l’Equador, Bolívia i la Índia.

Foto: Creu Roja Tarragona

Són propostes que pretenen millorar l’accés a serveis bàsics de salut i aigua i sanejament, generar alternatives econòmiques sostenibles o promoure la igualtat de gènere i els drets humans.

Les entitats finançades en aquesta línia són: Enginyeria Sense Fronteres, Associació Entrepobles, Fundació MUSOL, Mans Unides, Creu Roja i la Fundació Vicente Ferrer.

Les subvencions de cooperació internacional es financen a través del Fons de Cooperació al que l’Ajuntament destina actualment un 0.38% del pressupost total del consistori.

Projectes de cooperació local

Pel que fa a la línia de subvenció destinada a projectes d’Educació pel Desenvolupament i Sensibilització, que s’executen a la ciutat de Tarragona, s’han finançat un total de 6 projectes, amb un pressupost total de 41.310€, 4 dels quals es realitzaran en escoles de la ciutat i dos oberts a tota la ciutadania.

L’objectiu dels projectes és fomentar una consciència crítica activa, enfortir les capacitats associatives de la ciutat i generar processos de convivència i coneixement dels drets humans i els drets socials.

Les entitats finançades en aquesta línia són: Fundació Akwaba, Assemblea de Cooperació per la Pau, Setem, Enginyeria Sense Fronteres, Fundació el Sueño de la Campana i Creu Roj Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar