loader
menu

CIUTAT

Els nens i nenes veïns de Corsini volen una plaça divertida i verda

El Circ Ciutat dilluns, 19 d'octubre de 2015

Els nens i nenes veïns de la plaça Corsini tenen clar com volen que quedi l'espai un cop s'alliberi de la carpa. Amb una zona de jocs i sobretot verda.

Fotos: AV Tarragona Centre

Fotos: AV TArragona Centre

Prop de 200 infants van participar en el concurs de dibuix celebrat el passat cap de setmana a la mateixa plaça Corsini, just al costat del Mercat Central.

Sota el lema 'Com voleu la plaça', tots els inscrits van plasmar en paper la seva idea de com hauria de ser la futura nova plaça. L'acte portava el segell de la nova associació de veïns Tarragona Centre, molt activa i reivindicativa en la lluita per poder participar en el disseny del nou espai.

Des de l'associació ja s'ha explicat que les propostes de tota aquesta canalla s'incorporaran a les seves peticions a l'Ajuntament: "Els nens són també usuaris de la ciutat i sovint la seva opinió no es té en compte. Nosaltres la volem conèixer i incorporar-la al nostre procés participatiu sobre com volem la Plaça".

Properament, un cop es reuneixi el jurat, es donaran a conèixer els guanyadors i guanyadores del concurs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar