loader
menu

CIUTAT

Tarragona protegeix la platja Llarga

El Circ Ciutat dilluns, 19 d'octubre de 2015

L'Ajuntament de TGN intervindrà a la platja Llarga per protegir-hi les dunes d'alguns dels seus trams. Durant els propers tres mesos es portaran a terme cinc actuacions amb l'objectiu ordenar prop de 4.000 m2 per millorar els valors ambientals de la platja i posar en valor el litoral tarragoní.

Fotos: Ajuntament de TGN

Fotos: Ajuntament de TGN

Les cinc actuacions seran a l’alçada de Cala Romana, del Club de Vela, del Càmping Las Salinas i del Càmping Las Palmeras i consistiran bàsicament en protegir i delimitar els espais dunars de la platja amb una cordada subjectada amb estaques clavades a la sorra per a la seva preservació.

També es plantaran espècies pròpies dels ecosistemes litorals presents a la zona, per afavorir la millora ambiental, i es posaran cartells informatius.

Algunes de les cinc actuacions, tenen un plus afegit de motivació, per exemple, l’actuació que es farà davant del Càmping Las Palmeras, servirà per preservar una espècie vegetal protegida com és la Maresia Nana, o l’actuació que es desenvoluparà a la platja l’alçada de Cala Romana, servirà per protegir possibles nius de tortuga babaua, donat que l’any passat, en aquesta zona es va localitzar un niu de tortuga.

Els treballs els realitzaran Blau Verd Serveis Ambientals i l’Associació Aurora. El pressupost és de 55.000 € que aporta l’Ajuntament i l’Associació de Càmpings de Tarragona ha col·laborat amb 3.000 €.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar